Grupul EURALIS este o cooperativa franceza, fondata de fermieri, avand originile in sud-vestul Frantei, in localitatea Lescar. EURALIS este prezent in intreaga lume prin cele 4 divizii ale sale: Divizia Agricola, Divizia Alimentara, Divizia de Seminte si Divizia Investitii si Dezvoltare.

Cooperativa EURALIS a fost infiinta in 1936 si numara astazi 7.000 de actionari, 12.000 de membrii si 5.150 de angajati. Obiectivul cooperativei Euralis este acela de a sprijini profesionistii din agricultura si industria alimentara in activitatea lor zilnica, producand in cantitatea necesara, fara a compromite calitatea.


Prin Divizia Agricola, compania deserveste 12.000 de fermieri in sud-vestul Frantei, operand in diverse sectoare de activitate: furnizarea, colectarea si comercializarea de cereale, productie vegetala, culturi oleaginoase si legume, cresterea de animale (pasari de curte, rate), sprijin pentru viticultori, productie de vin, consiliere tehnica si comert cu amanuntul prin reteaua de magazine Point Vert.

 

Prin Divizia Alimentara, grupul opereaza in industria alimentara din Franta, dar si la nivel international, fiind un jucator important in productia de foie gras, prin marcile sale Rougie si Monfort, crestere si prelucrare de rate si gaste, cercetare si dezvoltare pentru produse din rata si delicatese, productia si distributia de produse sofisticate de la aperitive pana la desert.

Divizia de Seminte sub marca Euralis Semences se numara printre liderii europeni pe piata de seminte pentru cultura mare: porumb, floarea-soarelui, sorg, soia si rapita. Cu peste 60 de ani experienta in producerea si distributia de seminte, controlam pe deplin aspectele lantului de aprovizionare: cercetare, productie si comercializare.

Inovarea este motorul principal al cresterii noastre si ne permite sa ne consolidam patrimoniul genetic.

Pentru mai multe informatii despre Grupul EURALIS va rugam vizitati website-ul www.euralis-seeds.com