Sistemul Clearfield® Plus este cel mai nou sistem de producţie care îmbină cele mai avansate cunoștinţe de genetică la floarea-soarelui, cu cel mai eficace sistem de combatere al buruienilor.

Sistemul de producţie Clearfield® Plus reprezintă o combinaţie între cei mai buni hibrizi cu producții ridicate de floarea-soarelui şi noul erbicid Pulsar® Plus.

Sistemul de producţie Clearfield® Plus aduce cultivatorilor beneficii importante, printre care menţionăm:

  • Control robust și de încredere al buruienilor
  • Toleranţă excelentă la erbicid
  • Cei mai buni hibrizi cu producții ridicate de floarea-soarelui
  • Flexibilitate în aplicare

Inovație cu Pulsar® Plus. Pulsar Plus este o formulare specială pentru floarea soarelui Clearfield Plus, conținand substanța activă imazamox și numeroși co-formulanți care îmbunătățesc retenția, absorbția și penetrarea substanței active în plante.

Formularea Pulsar® Plus este o formulare de ultimă generație, inovatoare și patentată (patent european număr EP2704563)

Ca rezultat, o cantitate mai mare de substanță activă pătrunde și se translocă mult mai rapid în buruieni comparativ cu formularea standard. Preluarea substanței active poate fi chiar de două ori mai rapidă. Buruienile sunt combătute, astfel, mult mai rapid, nemaifacand competiție plantelor de floarea soarelui.

Erbicidul Pulsar® Plus oferă beneficii suplimentare care optimizează controlul buruienilor mono și dicotiledonate datorită caracteristicilor speciale ale formulării sale. Avantajele includ: control post-emergent imbunătațit al buruienilor; spectru larg de combatere; consecvență în combaterea buruienilor în condiții variabile; combaterea de lunga durată a buruienilor; flexibilitate mai mare a momentului de aplicare.

Pulsar® Plus:

  • spectrul de combatere: buruieni dicotiledonate si monocotiledonate, Orobanche cumana
  • se aplică postemergent, de la stadiul de 2 până la 8 frunze ale culturii de floarea-soarelui, respectiv 6-8 frunze în situația în care se dorește combaterea Orobanche. Buruienile trebuie să fie în stadiul tânăr de dezvoltare, 2-4 frunze pentru buruienile dicotiledonate și 1-3 frunze până la înfrățit pentru buruienile monocotiledonate.
  • doza omologată: 1.2 l/ha – 2 l/ha, în funcție de stadiul, spectrul buruienilor și nivelul de infestare

 Pentru bunele practici de utilizare a sistemului de producție Clearfield® Plus, accesați www.clearfield.basf.eu.

Descarca brosura Clearfield Plus.

Clearfield® Plus și Pulsar® Plus sunt mărci înregistrate BASF. Utilizați cu precauție produsele fitosanitare. Citiți întodeauna eticheta și informațiile despre produs înainte de utilizare. Atenție la simbolurile și indicațiile de pericol.