Tropical Dent®

GENETICA TROPICAL DENT®

 

EURALIS SEMENCES a decis sa exploreze la nivel global material genetic pentru a descoperi noi surse genetice la porumb, neexplorate inca. Dupa zece ani de cercetari si analize biotehnologice pe mii de exemplare, Euralis a descoperit o noua si originala  grupa genetica la porumb: Tropical Dent®, diferite de celelalte grupe genetice existente pe piata pana acum. Analizele de laborator arata ca aceasta noua grupa genetica se poate combina cu usurinta cu oricare celelalte grupe existente (dentat American si sticlos European). Aceasta genetica exclusiva Euralis, aduce un efect heterozis (vigoare hibrida) maxim pentru o imbunatatire considerabila a randamentului, capacitate sporita de pierdere a apei din boabe si stabilitate.

Care sunt avantajele hibrizilor Tropical Dent®?

Hibrizii Tropical Dent® au demonstrat un “real salt genetic” in raportul productii/umiditate in testele oficiale si private ale departamentului de cercetare.

Toti hibrizii sunt testati in reteaua noastra europeana care cuprinde peste 3.000 de locatii. Sunt alesi hibrizii care prezinta cea mai buna stabilitate in fiecare regiune.

Hibrizii Tropical Dent® au un aspect sticlos, dar o capacitate de a pierde apa din boabe similara cu cea a grupei dentat American.

Stiati ca?

Tropical Dent® este acum integrat in programul nostru global de cercetare si ameliorare. Aceasta genetica este mixata, in proportii diferite, cu grupa de porumb sticlos European (varietati timpurii) sau cu grupa dentat American (varietati tardive).

Acest lucru ne ajuta sa obtinem avantaje maxime de la fiecare grupa genetica. Asa se explica de ce porumbul Tropical Dent® prezinta boabe cu aspect relativ diferit: sticlos, dentat sau o combinatie a acestora.